gtag('config', 'AW-991071900');
+358 45 650 8585 nordic@geocenter.fi

Mobiilisti

RIEGLin valikoimassa on valmiita mobiililaserskannausjärjestelmiä sekä pelkkiä skannereita, joiden avulla voit rakentaa oman mittausjärjestelmäsi. Muistathan, että myös monipuoliset VZi-sarjan maalaserkeilaimet voidaan valjastaa mobiilikäyttöön esimerkiksi VMZ-järjestelmässä.

Sinulle sopivan järjestelmän valinta alkaa mittaustarpeistasi. Ovatko projektisi muutamia kilometrejä vai satoja kilometrejä pitkiä? Rieglin järjestelmistä löytyy vaihtoehto erikokoisiin projekteihin ja tarkkuusvaatimuksiin.

Alla olevista linkeistä pääset suoraan laitevalmistajan sivulle lataamaan skannausjärjestelmien ajantasaiset tekniset tiedot. Videolinkkien avulla voit puolestaan tutustua erilaisiin mittaustilanteisiin ja aineiston prosessointiin. Ole rohkeasti yhteydessä kun haluat lisää tietoa!

 

RIEGL-VMX-2HA
RIEGL-VMX-RAIL
RIEG VMQ-1HA

RIEGL VMX-2HA

Tehokas ja tarkka kahden skannerin järjestelmä. Mittaa moottoriteitä ilman turva-autoja.

RIEGL VMX-RAIL

Tehokas kolmen skannerin järjestelmä rautateiden mittaamiseen mahdollistaa nopean mittauksen.

RIEGL VMQ-1HA

Kustannustehokas yhden skannerin järjestelmä, jonka käyttöalue ulottuu myös droneihin.

REIGL VMY-2
RIEGL VMY-1
RIEGL VMZ

RIEGL VMY-2

Kompakti kahden skannerin järjestelmä mittaukseen ja inventointiin.

RIEGL VMY-1

Kompakti ja edullinen yhden skannerin järjstelmä.

RIEGL VMZ

Hybridijärjestelmä yhdistää maa- ja mobiililaserkeilaimen. Sinulle, jonka projektit ovat pieniä ja haluat käyttää skanneria myös stattisessa mittauksessa.

RIEGL VUX-1HA22

RIEGL VUX-1HA22

Tarkka laserskanneri liikkuvaan mittaukseen maassa ja ilmassa. Kyseessä on vuoden 2022 versio tästä suositusta skannerista.