Euclideon

Isojen pistepilvien katselu saattaa olla tuskallisen hidasta tai mahdotonta, mutta Euclideon on ratkaisu isojen pistepilviaineistojen saumattomaan 3D-tarkasteluun korkealla resoluutiolla. Aineistot voi myös ladata palvelimelle, jolloin tiimin muut jäsenet ja asiakkaat voivat katsella niitä omilta koneiltaan ilman tarvetta ladata pistepilviä omalle koneelle. Aineistoon voi nettiyhteyden yli  muun muassa tehdä merkintöjä ja  mittauksia sekä tarvittaessa ladata halutun kokoisia alueita omalle koneelle LAS-muodossa.

Toisin kuin muut ohjelmat, Geoverse ei harvenna aineistoja ruudulla zoomattaessa, vaan näyttää aina kaikki yksityiskohdat myös terabittien kokoisista aineistoista.

Euclideon Solidscan

Jos pelkkä pistepilvien streemaaminen ei riitä, vaan vaaditaan visuaalisesti näyttävää aineistoa, niin ratkaisu on Euclideon SolidScan. Tutustu SolidScaniin alla olevan videon avulla.

UUTUUS 2015: udWEB

Euclideonin ratkaisu pistepilvien katselemiseen netin yli on udWEB. Lisää tietoa tulossa.

Euclideon on Australian Brisbanessa toimiva ohjelmistoyhtiö, joka on erikoistunut 3D-geometrian renderöintiin. Tavoitteena on visuaalisen hyvän kokemuksen lisäksi saada aineistot näkymään hyvin huonotehoisilla tietokoneilla. Yhtiön taustalla on henkilöitä, joilla paljon kokemusta ohjelmistotuotannosta ja myynnistä. He perustuvat tämän startupin vuonna 2009 ja se on saanut Australian valtionpalkinnon parhaana uutena yrityksenä.

Ota yhteyttä

9 + 12 =

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi kuulumisemme tuoreeltaan parin kuukauden välein. Emme jaa osoitteita eteenpäin.

Kiitos uutiskirjeemme tilauksesta!

Pin It on Pinterest

Share This

Jaa tämä ystävillesi!