+358 45 650 8585 nordic@geocenter.fi

Pyrimme jatkamaan liiketoimintaamme normaalisti koronaviruksen aiheuttamista poikkeusolosuhteista huolimatta. Tuki ja huolto toimivat siis normaalisti, mutta pyydämme ilmoittamaan etukäteen saapumisesta Kulosaaren toimistolle. Puhelimitse ja sähköpostilla meihin saa yhteyttä kuten tavallisesti. p. 045 650 8585 ja nordic@geocenter.fi

Tulevissa toimituksissa ja huolloissa toimitaan tällä hetkellä myös normaaliaikataulujen puitteissa. Itävaltalainen päämiehemme Riegl Laser Measurements System toimii oman maansa viranomaisohjeistuksen mukaisesti samoin kuin muut yhteistyökumppanimme. Rieglin tuotteet valmistetaan useimpia komponentteja myöten Itävallassa, joten sillä ei ole monimutkaisia alihankintaketjuja. Riippuvuus kolmannen osapuolen tuotteista on varsin vähäinen raaka-aineita lukuunottamatta. Päivitämme tilannetta saadessamme uusia tietoja.

Suunnittelemme edelleenkin mobiililaserskannaustapahtumaa toukokuulle keskittyen skannauksen perusteisiin. Jos olosuhteet eivät salli tilaisuuden järjestämistä, niin harkitsemme tapahtuman järjestämistä webinaarimuodossa. Tällöin tosin menetämme mahdollisuuden tutustua mittauskalustoon käytännössä, mikä on jo puolet ohjelmasta. Ole yhteydessä jos aihepiiri kiinnostaa!