Vuosi on jälleen alkanut painua kohtia syksyä ja meillä alkaa loppuvuoden messukausi. Syksyn tullen myös laitevalmistajamme esittelevät tuoteuutuuksiaan ja me alamme saman tien tutustua ja kouluttautua niiden käyttöön.

Viimeiset vuodet ovat kuluneet nopeasti kaikenlaisen mobiilimittaustekniikan parissa ja tämän trendin parissa jatkamme edelleen vahvasti sekä laite- että koulutuspuolella. Rieglin uuden VZ-400i –maalaserskannerin myötä lähdemme tosin taas uusiin ulottuvuuksiin staattisen laserskannaustekniikan saralla, joten yleissuuntaus on liikkuva sekä maassa että ilmassa.

Messuista ja tapahtumista ensimmäinen on jo huomenna keskiviikkona Tamperetalossa alkava Tiet ja Väylät 2016 –tapahtuma. Olemme paikalla messuosastollamme S570 kahden päivän ajan, joten poikkea ihmeessä paikan päälle Tampereelle.

11.-13. lokakuuta olemme perinteisesti Saksassa Intergeo-messuilla – maailman suurimmassa vuosittaisessa maanmittaustekniikan tapahtumassa. Tällä kertaa tapahtumapaikkana on Hampurin messukeskus ja Hampuriin löytyy useita suoria lentoja Suomesta. Heinosen Hannu on käynyt tässä tapahtumassa jo runsaat 40 kertaa, joten vanhalla konkarilla on hieman perspektiiviä tähän tapahtumaan. Intergeossa meidät tavoittaa Riegl Laser Measurements Systemsin, Sokkian ja Topconin osastoilta, joissa olemme myös tutustumassa uutuuksiin. Kysy meiltä ilmaislippuja messuille!

8.-9. marraskuuta ovat puolestaan vuorossa Helsingin Messukeskuksessa järjestettävät Paikkatietomarkkinat. Pasilassa olemme mukana omalla messuosastolla ja ensi kertaa järjestettävällä demotorilla. Tietoiskuissa kerromme Sokkian ja Rieglin sekä Topconin uutuuksista sekä RiCopterista. Paikkatietomarkkinoille ilmoittautuminen alkoi viime viikolla, joten ilmoittaudu mukaan!

Tapahtuminen lisäksi meidät tavoittaa tuttuun tapaan Kulosaaren toimistoltamme sekä kiertämässä ympäri maata.

Kevään suosittu Riegl RiCopter –tapahtuma on saanut jatkoa loppuvuodesta asiakkaamme ottaessa ensimmäisen RiCopterin operatiiviseen käyttöön Suomessa. RiCopterin Suomessa mittaamia aineistoja on muuten edelleenkin saatavilla, joten kerro jos haluat linkit niihin. Maistijaisiksi tässä linkki RiCopterin lentoonlähtöön Mustikkamaalla.

Syksyn aikana näemme myös uusia mobiilimittauskalustoja Suomen teillä. Riegl VZ-400i on puolestaan Stop&Go –käytössä mönkijän kyydissä Lapissa ja Pohjois-Suomessa. Olemme myös parhaillamme toimittamassa ja kouluttamassa ensimmäistä Riegl VMZ –mobiiliskannausjärjelmää Viroon.

Toivotamme nykyisille ja tuleville asiakkaillemme suotuisaa loppuvuotta!

Nordic Geo Center Oy

Hannu Heinonen, p. 045 650 85 85

Nina Heiska, p. 040 750 4712

Jarkko Kuoppamäki, p. 040 031 4060

Veli-Pekka Puheloinen, p. 040 660 2423

Tauno Suominen, p. 044 988 8141

Tiet ja väylät 2016

Intergeo 11.-13. lokakuuta

Paikkatietomarkkinat 8.-9. marraskuuta

Pin It on Pinterest

Share This

Jaa tämä ystävillesi!