RIEGL VQ-380i

RIEGL miniVUX-1DL laserskannerin tiedot

Intergeo 2017 UUTUUS! RIEGLin uusi miniatyyriskanneri miniVUX-1DL on suunnattu lähtötason mittauslaitteeksi miehittämättömään lennokkiskannaukseen sisarensa miniVUX-1UAV:n tavoin. Vain 2,4 kg painava ja lujarakenteinen skanneri sopii monipuolisesti kaikentyyppisiin lennokeihin kuten kiinteäsiipisiin tai multiroottorilaitteisiin.

Skanneri mittaa 46° näkökentän (FOV) hyödyntäen Rieglin patentoitua, digitaalista reaaliaikaista aallonmuodon analysointia. Mittausalgoritmin etuna on toimivuus myös huonoissa optisissa olosuhteissa palauttaen aina hyvää mittaustarkkuutta.  Skanneri mittaa 100 skannausta/s mittausnopeuden ollessa 100 000 pulssia/s ja monipistemittaus tuottaa enimmillään 5 kaikua lähetettyä pulssia kohden.

Laitteen tyypillinen tehontarve on 40 W skannausnopeuden ollessa 75 pyörähdystä/s. Monipuoliset liitännät mahdollistavat integroinnin käyttäjän omiin järjestelmiin.

Laitteen pääominaisuudet:

  • skannausnopeus 100 skannausviivaa/s
  • mittausnopeus 100 000 pulssia/s
  • FOV 46° (± 23° nadirin molemmin puolin)
  • max. 5 kaikua/lähetetty pulssi
  • max. operointikorkeus (AGL) 80 m
  • max. mittauseäisyys 120 m @ 20% & 200 m @60% (% kohteen heijastavuus)
  • saavutettavat pistetiheydet: katso teknisen esitteen taulukko

Koska laiteintegroinnilla on huomattava vaikutus mittauksen lopputulokseen, suosittelemme kokemattomille tahoille Rieglin tarjoamaan valmista skanneri-IMU-integrointia Riegl miniVUX-SYSiä.

Jos puolestaan tarvitset enemmän mittaustehoa, niin tutustu RIEGLin VUX-skannerisarjaan, jotka soveltuvat miehittämättömien lennokkien lisäksi myös helikoptereihin.

Tutustu skannerin tuottamaan aineistoon Rieglin sivuilla tai pyydä meiltä näyteaineisto tutkittavaksi.

Ota yhteyttä