Valtakatu 4, Pori

Kiitos ilmoittautumisestasi Riegl RiCopter –esittelytilaisuuteen Porissa! Tapaamme torstaina 19. toukokuuta aamulla klo 9.00 ja tapaamispaikkamme on Porin kaupungin tekninen palvelukeskus eli niin kutsuttu” Postitalo”. Tarkemmin ottaen tapaamme 8. kerroksessa teknisen lautakunnan kokoushuoneessa. Palvelukeskuksen katuosoite on Valtakatu 4 (kts. yläpuolen kartta).

Heti kun ­­kaikki saapuvat paikalle lähdemme suoraan skannaamaan. Soita 040 750 4712/045 650 8585 jos myöhästyt, niin kerromme sinulle toimintaohjeet.

Kun aineistot on saatu mitattua, siirrymme takaisin kokoushuoneeseen, jossa laitteisto esitellään tarkemmin. Lopuksi meillä on myös tilaisuus tarkastella aamulla mitattua aineistoa.

Tässä vaiheessa sääennuste lupaa hyvää, puolipilvistä säätä lämpötilan ollessa noin 10 astetta. Pukeudu siis sopivasti, koska vietämmeosan aikaa ulkona.

Aineiston käsitteleminen aloitetaan myös jo paikan päällä, jolloin näemme lopuksi mittausaineistoa. Lisäksi meillä on mukanamme aikaisemmin mitattuja aineistoja muunlaisista kohteista, joihin pääsee tutustumaan esittelytietokoneillamme.

Pin It on Pinterest

Share This

Jaa tämä ystävillesi!