+358 45 650 8585 nordic@geocenter.fi

Koulutus

Kouluta itsesi ja työntekijäsi!

Parhaimman hyödyn hankinnallesi saat opettelemalla laitteiston ja ohjelmiston käytön kunnolla. Me autamme sinua pääsemään tavoitteeseesi!

Nykyiset kartoitusjärjestelmät ovat usein yksinkertaisia käyttää, mutta näennäinen yksinkertaisuus ei tarkoita mittaustulosten olevan oikeita vain nappia painamalla. Käytännössä uuteen järjestelmiin siirryttäessä henkilöstön kouluttamiseen kuluu samana verran rahaa kuin hankintaan – 1:1. Näin ollen laite- ja/tai ohjelmistohankinta tarkoittaa myös sijoitusta koulutukseen.

Räätälöimme yrityksen tarpeisiin eripituisia koulutuksia tarpeen mukaan. Pisimmät koulutuksemme ovat kestäneet useita kuukausia, jolloin koulutettaville opetetaan mobiilin ja staattisen mittauksen perusteita useiden käytännön projektien avulla. Toteutamme koulutuksen mielellämme käyttäjän haluamassa kohteessa, oikeissa työolosuhteissa.

Peruskäyttökoulutuksen määrä eri laitteiden kohdalla tarkoittaa aikamääräisesti 2-5 päivän rupeamaa. Tällä koulutuksella aikaisempaa kokemusta omaava henkilö pääsee alkuun uuden laitteen käytössä, mutta tarvitsee lisää käytännön rutiinia ja harjoitusta. Vaikeat mittauskohteet ovat sitten asia erikseen ja mobiilimittauksen osalta peruskoulutus ei ole riittävä, jos aikaisempaa kokemusta mobiililaserskannauksesta ei ole.

Koulutuksista mainittakoon erityisesti mobiililaserkeilauksen kurssi, joka sopii sekä ilma- että maa-aluksesta tehtävään mobiilimittaukseen. Kouluttajillamme on tietotaitoa mobiililaserkeilauksesta jo ensimmäisistä Suomesta tehdyistä ilmalaserskannauksista 1990-luvun puolivälistä alkaen.

Tule keskustelemaan kanssamme koulutustarpeistasi!

Ota yhteyttä