Staattinen huipputeknologia

RIEGLin staattiset 3D-laserskannerit ovat lujarakenteisia, vaikeissa olosuhteissa toimivia ja pitkälle mittaavia mittauslaitteita. Ne voidaan myös integroida mittausjärjestelmien osaksi vaikkapa satamissa ja kaivoksissa tai valjastaa mobiilikäyttöön kuten RIEGL VMZ-järjestelmässä.

Lujarakenteisuus mahdollistaa pitkän käyttöiän sekä stabiilin kalibroinnin, joka normikäytössä säilyy useita vuosia. Riegl ei siis tarjoa erillistä kenttäkalibrointivaihtoehtoa siitä yksinkertaisesta syystä, että laitetta käyttäjän ei tarvitse kalibroida skanneriaan.

Skannausaineistojen keskinäinen yhdistäminen eli rekisteröinti voidaan tehdä jo kenttämittauksen aikana skannerin sisällä tai myöshemmin toimistolla erillisellä tietokoneella. Rekisteröinti on automaattinen toimenpide.

Skannausaineistot voidaan jakaa heti kentältä muille käyttäjille skannerin monipuolisten tietoliikenneyhteyksien kautta. Laitteeseen voidaan myös ottaa etäyhteys mistä tahansa pän maailmaa ja skanneri voidaan jättää myös mittaamaan kohdettaan etäyhteyden avulla.

Tutustu monipuolisiin skannereihin ja automaattiseen rekisteröintiin alla olevien videoiden avulla. Rieglin neljä staattista skanneria eroavat toisistaan lähinnä maksimimittausetäisyydessä alkaen 800 m ja päätyen 6000 m.

Ota yhteyttä