RIEGLin uutuudet 2018

Intergeon ensimmäinen päivä on ohi ja uusi on juuri alkamassa. Ensimmäinen päivämme kului tutustuessa tuoteuutuuksiin, joita on sekä laite- että ohjelmistopuolella. Esittelemme uutuuksia tarkemmin myöhemmin, mutta alla hieman alkupaloja maisteltavaksi.

Tänä vuonna eniten uutuuksia julkaistiin ilmalaserskannerien sarjaan eli vihreät laserit VQ-880-GII ja VQ-840-G; infrapunalaserit VQ-480 II, VQ-580 II sekä VUX-240. Näistä VUX-240 sekä VQ-840-G soveltuvat myös miehittämättömien ilma-alusten sensoreiksi lisäten jälleen suorituskykyä.

Mobiililaserskannerien sarjassa uutuus on kolme VUX-skanneria sisältävä VMX-RAIL, joka nimensä mukaisesti on suunnattu rautateiden mittauksiin. Ensimmäinen asiakas on jälleen Ranskan rautatiet. Näyttelyosastolla on esillä juuri tuotantoon saatu VMX-2HA.

Ohjelmistoista RiScan Pro ja RiPANO saivat myös päivitystä kun taas RiPROCESSin vuoro on vuoden 2019 alkupuolella. Maalaserkeilainten appseihin on puolestaan lisätty monitorointisovellys ja yhteistyökumppanin kanssa on julkaistu monitorointisovellus vaativimpiin sovelluksiin.

Kiirettä siis riittää näihin kaikkiin perehtyessä! Intergeossa on vielä kaksi päivää aikaa tutustua uutuuksiin helposti samalla kerralla ja Rieglin kehittäjät ovat lisäksi paikalla vastaamassa kysymyksiin. Tervetuloa!

 

Vastaa