Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta 2018!

Vuosi on jälleen kerran edennyt vauhdikkaasti asiakkaita kouluttaen ja kesästä alkaen mobiililaseraineistojen tuottajana.

Kevään ensimmäinen suuri toimitus ja koulutus oli Viron Maanmittauslaitoksen EUn laajuisella kilpailutuksella hankkima ilmalaserkeilain Riegl VQ-1560i, joka pääsi tosi toimiin heti kevään ja kesän tuotantokaudella. Virolaiset hankkivat uusinta tekniikkaa fiksulla neuvottelumuotoisella kilpailutuksella, jossa tekniikkaa ja tarjoajien kyvykkyyttä punnittiin läpi kolmessa osiossa. Tämä on aivan toista kuin tyypilliset suomalaiset kilpailutukset, jossa tilaaja on lyönyt kaiken lukkoon vajavaisella tiedolla eikä kilpailutuksen aikana enää keskustella.

Vuoden aikana asiakkaitamme kiinnostivat erityisesti Riegl VZ-400i -maalaserkeilain ja kaikenlaiset maassa ja ilmassa liikkuvat mobiilit ratkaisut. Ja tehokkaasti he ovat lähteet niitä pyörittämään muun muassa repussa, mönkijöiden ja UAV-koptereiden kyydissä. Tulevaisuus on selvästi mobiilissa mittauksessa!

Joulukorttiimme olemme valikoineet vuoden 2017 tapahtumien satoa: Vuosi oli mielenkiintoinen ja toivotamme kaikille mielenkiintoista vuotta 2018 uusine haasteineen!

 

Vastaa