Riegl_skannerit

Vuosi on jälleen vaihtunut ja näin helmikuun alussa on viimeistään aika miettiä vuoden kalustohankintoja. Lähdemme jälleen kiertueelle eri puolelle Suomea, joten ota yhteyttä halutessasi laitteiden ja aineistojen esittelyä.

Me emme lupaa halpaa hankintahintaa, mutta mittauksen kokonaishinta on tehokkuuden (nopeus, tarkkuus, automaatio) takia huomattavan edullinen. Aika on rahaa! Nopealla ja tarkalla laitteella urakan kokonaistyökustannukset ovat edullisemmat kuin halvemmalla ja hitaammalla vaihtoehdolla. Lisäksi usein nopeus on perusvaatimus työn tekemiseksi ja pahimmillaan tai parhaimmillaan jopa aivan ehdoton edellytys.

Tarjoamme koko repertuaarin skannereita staattisesta maassa ja ilmassa liikkuviin skannereihin – RIEGL vaihtoehtoja on runsaat 30 kappaletta, TOPCON- valikoimassa on 4 vaihtoehtoa.

Laitevalmistajamme RIEGLin ominaispiirteenä on myös modulaarisuus, jolloin skanneria voi siirtää alustalta toiselle kuten yllä olevasta kuvakollaasista ilmenee. Staattisen RIEGL 3D Laser-skannerin kohdalla vaihtoehtoja peruslaitteeksi on useita: RIEGL VZ-400i / RIEGL VZ-2000 / RIEGL VZ-6000 / RIEGL VZ-4000 / RIEGL VZ-1000 / RIEGL VZ-400. Valinnan varaa siis on runsaasti tarpeidesi mukaan myös peruslaitteissa.

Kevyitä, nopeita, pienikokoisia UAV-, helikopteri- ja mobiiliskannauksen peruslaitteita on myös runsas valikoima: RIEGL miniVUX / RIEGL VUX-1 / RIEGL VUX-1UAV / RIEGL VUX-1LR. Valinta peruslaitteeksi on sinun, yhdessä katsotaan mikä vaihtoehto on sopivin sinun mittaustarpeisiisi nyt ja tulevaisuudessa.

Jo ennestään laajaan ja nopeaan ilmalaserskannerisarjaan RIEGL on jälleen tuonut mullistavan uutuuden markkinoille, RIEGL VQ-1560i. Näyttää siltä että RIEGL kilpailee tällä sektorilla tehokkuudessa ja ominaisuuksissa jo itsensä kanssa. RIEGL VQ-1560i on todella tehokas, 315 solmun (n 500 km/h) lentonopeudella saadaan 2 pistettä / m2 ja tunnissa saadaan skannatuksi 900 km2. Kun halutaan tiheämpää pistepilveä niin 8 pistettä / m2 aineistoa saadaan skannatuksi 350 km2/h. Matalammalta ja hiljaisemmalla nopeudella lennettäessä RIEGL VZ-1560i skannerilla voidaan tuottaa jopa yli 60 pistettä / m2 aineistoa.

Vesistöjen kartoitukseen RIEGL tuotevalikoimasta löytyy lentokoneisiin tarkoitettu VQ-880G vihreä laser ja lennokkipuolelle RIEGL BathyCOPTER.

Seuraa blogiamme vuoden aikana, niin pysyt perillä meidän ja asiakkaidemme mielenkiintoisista projekteista. Viime aikaisista tapahtumista huomattakoon ilmalaserkauppa Viron Maanmittauslaitokselle – Viron kansallinen kartoitus jatkuu nyt todella tehokkaasti Rieglin uutuuslaitteistolla. Suomessa Paikkatietokeskus valitsi puolestaan lisää Riegl VUX-skannereita sekä upouusia miniVUXeja, joiden maailmanlaajuinen toimitus on vasta lähdössä liikkeelle näin alkuvuodesta.

Katso myös You Tubesta asiakkaamme Tasamitan skannaus Vehmersalmen kirkosta – VZ-400 -skanneri ollut käytössä kuukauden ja hienoa jälkeä syntyy!

Topcon-kuvauslennokkien osalta olemme seuranneet äimistyneitä lennokkien ohjattavuuden kehittymistä ihan uudelle tasolle varsinkin sen jälkeen, kun Intel osti valmistusyhtiön ja esiintyy nyt myös omalla tuotemerkillään esimerkiksi vuoden 2017 Super Bowlin finaalissa. Kehittyneen ohjausteknologian takia käyttäjän on jo vaikea kadottaa Falcon 8 –lennokin kontrollia!

Älä hukkaa aikaa, vaan siirry uuden ja edistyneen tekniikan käyttäjäksi! Me koulutamme käyttäjät ja tuemme sinua käytön eri vaiheissa.

Nordic Geo Center Oy

p. 045 650 8585

Nina Heiska, Jarkko Kuoppamäki, Veli-Pekka Puheloinen, Tauno Suominen ja Hannu Heinonen

Pin It on Pinterest

Share This

Jaa tämä ystävillesi!